İSTANBUL / KADIKÖY - Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Hamit İbrahimiye Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Merdivenköy Mahallesi Molla Sokak No 8 KADIKÖYİSTANBUL
Vizyon
Bilimsel ölçütleri kurum olarak ilke edinerek, dünyadaki bütün gelişmeleri yakından takip ederek alana yönelik farklı ve başarılı çalışmaları kurumumuzda uygulamak. Bu sayede otistik bireyin dünyasında gelinebilecek en üst seviyeye ulaşmaktır. Okuldaki bütün birimleri birbirleriyle koordineli çalışmasını sağlayarak, eğitim öğretim tekniklerinin en üst düzeyde uygulandığı bilimsel verilerin ışığında hizmet veren çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır. Türkiye’nin sayılı birkaç otistik çocuklar eğitim merkezinden biri olarak, verdiği hizmet içi eğitim sürecinde de otizm alanında, dünyada ve ülkemizde yapılan çalışmaların duyurulduğu mekanlardan birini oluşturmaktır.
Misyon
Anayasamızın 42. maddesinde yer alan “Hiç kimse eğitim öğretim hakkından mahrum bırakılamaz” ilkesinden yola çıkarak; otistik bireylere eğitim vermekteyiz. Eğitimde fırsat eşitliğine olan inancımız, bizleri bölgemizde bulunan tüm otistik bireylere ulaşım, onları performansları ölçüsünde eğitim öğretim ve mesleki eğitim adı altında kurumumuzun tüm imkânlarından faydalandırmaktır.Sosyal düzenlemelerde aile destek programları oluşturup onları da kurumun çatısı altında eğitim sürecine sokmaktır. Böylece çocuğu merkeze alan bir anlayışla aile, okul ve çocuk üçgeninde çağdaş, kaliteli ve Avrupa standartlarında eğitim vermeye çalışmaktadır.
OLUŞTURULACAK
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞAL GAZLI KALORİFER SİSTEMİ
ADSL (1 Mbit)
0 - YOK
Ulaşım
1.KADIKÖY ÇARŞI DURAĞINDAN 14-B,14-ES,8-E,8-A OTOBÜSLERİNE BİNİLİP GÖZCÜBABA DURAĞINDA İNİLİP- 2.E-5 TEN GÖZTEPE KÖPRÜSÜNDEN GÖZTEPE OTOSANAYİDEN GEÇİLEREK MUSTAFA SAFFET ANADOLU LİSESİ GİDİLİP- 3.E-5 TEN GÖZTEPE KÖPRÜSÜNDEN ANAKENT KOLEJİNE DOĞRU HALİS KURTÇA SANAT MERKEZİ GİDİLİP- 4.BOSTANCI İSTİKAMETİNDEN FAHRETTİN KERİM GÖKAY CADDESİ ÜZERİNDEN KADIKÖY´E GİDERKEN ÇEMANZAR CAMİNDE İNİLİP GÖZTEPE SSK POLİKLİKLERİ İSTİKAMETİNE GİDİLİP- GÖZCÜBABA CAMİ SORULARAK BULUNABİLİR.
Yerleşim Yeri
E-5 TEN GÖZTEPE KÖPRÜSÜ İLE GÖZTEPE SSK HASTANESİ POLİKLİNİKLERİ ARSINDA KALAN GÖZCÜBABA CAMİSİNİN BİTİŞİĞİNDE GENİŞ BAHÇESİ OLAN BİR OKULDUR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KADIKÖY RIHTIMA 5 KM, İL MERKEZİNE İSE 17 KM UZAKLIKTADIR. ( İL MERKEZİ OLARAK EMİNÖNÜ BAZ ALINMIŞTIR.)